Teatre a les pantalles

///Teatre a les pantalles
Teatre a les pantalles2022-07-13T07:35:04+00:00

Project Description

el Digital de Cutltura Núvol va publicar el passat 16 de març d’enguany, de la mà d’Oriol Puig un seguit de companyies i creadors/es que comparteixen els seus espectacles a les xarxes mentre duri aquest confinament i les diverses etapes de desecalada.

#JM recomana que visiteu algunes d’aquestescompanyies per a que en pogueu gaudir mentre duri aquesta situació d’alarma sanitaria i progressiu desconfinament.

 *  La Calòrica ha posat en obert les gravacions dels seus espectacles L’editto bulgaro, Ekstraordinarnyy, La nau dels bojos, Bluf, Sobre el fenomen de les feines de merda, El profeta i Fairfly.

     * La creadora Carla Rovira ha compartit la gravació de Màtria, espectacle pel qual va rebre el Premi L’Apuntador 2017.

Laminimal Teatre i la directora i dramaturga Daniela de Vecchi han pujat a les xarxes la seva trilogia: El suïcidi de l’elefant hipotecatLa supervivència de les lluernes i Apocalypse uploaded.

*La Ruta 40 també s’ha sumat a la iniciativa: podreu veure Fa una mica de sorollEl balneariLa col·leccióEl llarg dinar de NadalCúbit i Una lluita constant.

*El Teatre La Gleva ha compartit el monòleg El sueño de un hombre ridículo, de Fiódor Dostoievski, dirigit per Mario Gas i interpretat per Ricardo Moya.

Centaure Produccions (és a dir, Albert Arribas) ha compartit l’enregistrament de F.R.A.U., el monumental espectacle de set hores a partir del Quadern del frau d’Albert Balasch.

* Las Glorias Cabareteras han publicat una actuació seva (molt ben enregistrada) en un mític bar clandestí de Barcelona.

* La companyia Nigredo ha compartit l’espectacle Los niños oscuros de Morelia, d’Albert Tola

Les Llibertàries han fet el mateix amb l’espectacle Llibert , de Gemma Brió (Premi Crítica Serra d’Or 2014).

*L’extinta companyia ElnacionalNOensvol (Noé DeniaAlbert PratSergi Vallès i David Verdaguer) ha pujat al seu canal de Youtube els espectacles Selaginel·les (o la tragèdia d’una cabra)La Silibararera (o quantes galetes pots posar-te a la boca fins que se’t deixi d’entendre), i SAM (peces curtes de Samuel Beckett).