El món dels #curtmetratges

///El món dels #curtmetratges
El món dels #curtmetratges2022-07-13T07:35:34+00:00

Project Description

Us proposem conèixer el projecte en xarxa Cortos de Metraje, un projecte sense ànim de lucre que va néixer a Màlaga l’any 2016 amb l’intenció de crear un base de dades el més completa possible de curtmetratges. webseries i vídeos disponibles de manera lliure i gratuïta amb la intenció de connectar els creadors i creadores amb el seu públic, ja tinguin una carrera professional consolidada o estiguin començant en el món de la producció audiovisual.

L’objectiu de la la plataforma es aprofitar la revolució que han liderat altres a plataformes en aquest sector com són Youtube, Vimeo, Dailymotion, però millorant la classificació de la ingent de treballs publicats per a presentar-la d’una manera fàcil i optima.

D’altra banda, com un dels objectius principals del projecte es oferir proximitat i promocionar creadors novells, han desenvolupat una secció des d’on qualsevol persona pot pujar el seu curt i publicar-los immediatament.

Val a dir també que la plataforma ofereix una adaptació per a ser consultada mitjançant qualsevol tipus de dispositius, smartphone, tauleta, ordinador, etc.

Cal dir també que la web no allotja en els seus servidors ningun curtmetratge, tots el vídeos es troben allotjats de forma lliure i gratuïta a YoutubeVimeoDailymotion o Facebook, o a d’altres pàgines web com FIBABC o ESCAC, per el que les reproduccions es realitzaran i compatibilitzaran en aquestes plataformes.

Aquí us deixem amb algunes algunes de les recomanacions reconegudes en el panorama internacional i que podeu trobar en aquesta plataforma.

#CCJMrecomana