El Documental del mes disponible en línia!

///El Documental del mes disponible en línia!
El Documental del mes disponible en línia!2022-07-13T07:35:04+00:00

Project Description

#CCJMrecomana que doneu un cop d’ull a la pàgina web de l’ICUB per assabentar-vos de les iniciatives més recents.

Us recomanem que disposeu d’un temps per a donar una volta per els Documental del mes, on trobareu a la vostra disposició una varietat increïble per a gaudir dels darrers documentals que s’han projectat a diferents poblacions.

Docs Barcelona el seu comunicat per recordar que, a través de la plataforma Filmin.es, tothom pot accedir a les cintes que ha anat programant dins el cicle “Documental del mes” i, per tant, veure-les des de casa. Recordem que aquest cicle proposa cada trenta dies un títol nou i que en facilita la projecció en diferents sales i espais, com ara centres cívics, teatres, biblioteques i, és clar, cinemes, de Barcelona, però també de molts altres pobles i ciutats. Acostumen a ser documentals recents i amb un alt component social.

La llista de cintes disponibles supera el mig centenar i n’hi ha de rodades en països molt diferents i que reflecteixen realitats i situacions molt diverses. Així, per exemple, Tots els governs menteixen és un treball dirigit per Fred Peabody que posa cara i dona veu als noms que hi ha darrere de temes com el cas Snowden o les fosses comunes a la frontera mexicana, mentre que El que la Walaa vol, de Christy Garland, segueix el cas d’una noia adolescent d’un camp de refugiats que vol ser dona policia de les forces de seguretat palestines. Hi ha força documentals centrats en un personatge, com ara sobre l’humorista Eugenio, la fotògrafa Joana Biarnés, l’escriptor Roberto Bolaño o el músic gitano Petitet. També destaquen pel seu nombre els dedicats als problemes mediambientals i a la lluita feminista.

Descobriu tots els documentals disponibles en aquest enllaç.

 

 

Data de publicació a la web de l’ICUB: Dimecres, 15 Abril 2020